Wilt u na uw opleiding eerst meer van de medische wereld zien? Bent u klaar met de maatschap maar niet met uw vak?
Bij verschillende fasen in een medische loopbaan horen verschillende wensen. Wilt u een vaste of tijdelijke betrekking, parttime of als lid van een maatschap?
Wij brengen uw wensen in kaart en gaan ermee aan de slag.

Klik hier om u in te schrijven

content-image-kandidaten-inschrijven2-nl

In ons netwerk zoeken we de functie die bij u past. In iedere fase van uw carrière.

Met uw inschrijving bij ViaMedica houdt u uw carrièreopties te allen tijde open. Ook als u content bent met uw huidige positie en eigenlijk niet op zoek bent naar iets nieuws. En zeker ook wanneer u uw opleiding nog niet heeft afgerond, is het belangrijk om uw blik te verruimen. Zo kunt u op het juiste moment inspringen op nieuwe kansen. En wanneer het zover is, helpen wij u bij het vinden van de perfecte positie.

Eigenlijk was ik niet op zoek naar een nieuwe baan. Maar deze kans kon ik echt niet laten liggen.

In een kennismakingsgesprek brengen we uw persoonlijke wensen en behoeften in kaart. Zodra een van onze opdrachtgevers een positie heeft die bij uw profiel past, nemen we contact met u op en kunnen we een gesprek inplannen met de opdrachtgever.Heeft u een vaste (parttime) functie en bent u op zoek naar afwisseling? Of bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe baan? Schrijf u dan in als waarnemer in een van onze pools. Dit geeft u een uniek kijkje in de keuken van andere ziekenhuizen. Bovendien geeft het u de gelegenheid om nieuwe ervaringen op te doen en uzelf verder te ontwikkelen. Want als arts is uw ervaring uw meest waardevolle instrument.

Via de online tool kan ik mij met mijn smartphone inschrijven voor de diensten die mij het beste uitkomen

Als waarnemer in de pool werkt u op zzp-basis, waar en wanneer u dat wilt. Wij hebben de volgende pools:

  • Anesthesiologiepool
  • Gynaecologiepool
  • Intensivistenpool
  • MDL-pool
  • SEH-pool
  • Basisartsenpool
  • Calamiteitenpool

Vanuit opdrachtgevers ontvangen wij regelmatig verzoeken voor de invulling van tijdelijke posities. Bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof of langdurige uitval van een arts. Of wanneer er een periode overbrugd moet worden. De duur van deze opdrachten ligt gemiddeld tussen de twee en zes maanden. In sommige situaties wordt aansluitend verlenging gevraagd in overleg met de arts ad interim.

Terwijl ik zocht naar een vaste baan, kon ik toch ervaring opdoen in deze tijdelijke functie.

Als waarnemer werkt u op zzp-basis. Hoe dat in z’n werk gaat, vertellen wij u graag. Wij kunnen u ook helpen bij het vinden van geschikte vacatures. Houdt u voor het actuele aanbod altijd onze website in de gaten.